Gouden Driehoek

Een Gouden Driehoek is een zeer krachtig instrument om de energie in een ruimte weer in balans te brengen. Alles komt tot rust en er ontstaat een leven vol kracht en harmonie.Een ruimte wordt “bevuild” door prikkels en gedachten-stromen van onszelf maar ook van onze bezoekers.

Deze driehoek wordt gevormd door Amethist, Bergkristal en Rozenkwarts.

Het kan hierdoor moeilijk zijn om thuis rust te vinden en te ontspannen. Onze energie stroomt continu en wordt beïnvloed door tal van factoren. Ook die van buiten onszelf. Denk maar aan Electro smog en aardstralen die ons uit balans kunnen brengen. Gebruik daarom de Gouden Driehoek om dit aan te pakken.

Hoe gebruik je de Gouden Driehoek?

Wanneer we de stenen in een driehoek plaatsen, verhoogt deze energie de trilling in een ruimte en creëert hierbij een atmosfeer waarin wij:

  • vanuit een diepere rust – Amethist
  • helderder kunnen denken – Bergkristal
  • dieper kunnen voelen – Rozenkwarts

De energie van deze drie stenen werken op elkaar in en verbinden zich waardoor er een kracht ontstaat met een hoge positieve trilling. Trilling heelt onze chakra’s en blokkades worden opgeheven. Stress, vermoeidheid, irritatie en angst maken plaats voor vreugde, kracht, harmonie en rust.

Gouden Driehoek Collectie

Geen producten gevonden die aan uw selectie voldoen.