Contact opnemen

Heb je vragen of wil je advies over één van onze producten kun je altijd even contact met ons opnemen. Wanneer je een mailtje stuurt krijg je zo spoedig mogelijk antwoord.

Shop veilig online of kom langs in onze winkel in Monnickendam.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Onyx De Wijze Kater

Wij, Arnold van der Zee en Corella Krijgsman, zijn een ondernemend stel dat sinds 2004 eigenaar is van Studio Arnold van der Zee. Een zaak waar alles draait om fotografie. En, alsof het zo moest zijn kwam het openen van “ONYX De Wijze Kater” in 2019 op ons pad.

Mensen die al langer met spiritualiteit bezig zijn kennen vast wel “De Wijze Kater” uit Utrecht. Een spirituele winkel die gestart is in 1988. Doordat de eigenaar met pensioen ging en een passend adres zocht voor zijn assortiment hebben wij ons geen seconde bedacht. Dit was voorbestemd. Corella heeft een periode meegedraaid in Utrecht en zo ervaring opgedaan voor onze eigen winkel die we met veel plezier in oktober 2019 hebben geopend. Ons doel is om mensen die zoeken naar zingeving te helpen op het pad dat zij bewandelen. Wij hopen dat het dezelfde uitwerking heeft op onze klanten als dat het op ons heeft gehad.

Geniet van onze producten!