De Amethist

De Amethist leert ons vertrouwen te hebben in de krachten van het universum. Angst woede en bezorgdheid lossen op. Onze geest opent zich voor hogere ervaringen. Deze Amethistpunt groot slaat een brug tussen hemel en aarde en opent de poort naar nieuwe dimensies. De Amethist brengt evenwicht en harmonie in liefdesrelaties. Ook bewerkstelligt hij het gevoel van éénzijn met de partner. De steen bevordert onze intuïtie en meditatie. Zodra we onze innerlijke leiding vertrouwen helpt hij ons onze bestemming te vinden.

De steen stilt Migraine en hoofdpijn en ook andere stoornissen die het gevolg zijn van stress of grote mentale inspanning. Bij hoofdpijn enkele minuten tussen de ogen leggen en s’nachts onder het kussen.

Een Amethist kristal kan andere stenen reinigen door de steen er simpelweg 24 uur op te leggen. (Gebruik deze Amethistpunt door het erover heen te hangen in een zakje)

Amethist in de Gouden Driehoek

In combinatie met de Bergkristal en de Rozenkwarts vormt de Amethist de “Gouden Driehoek”. De Gouden driehoek zorgt voor balans in je leven en in de ruimte waar het wordt geplaatst.

Amethist Collectie

Geen producten gevonden die aan uw selectie voldoen.